Woensdag 18 juli, Circuitdag “Against Cancer” op TT circuit Assen, jij helpt toch ook?

Woensdag 18 juli, Circuitdag “Against Cancer” op TT circuit Assen, jij helpt toch ook?

Als bestuurslid van de stichting “Against Cancer” ben ik verbonden aan de Circuitdag. Wij organiseren al enkele jaren een dag exclusief voor gezinnen waarvan een kind is getroffen door de ziekte kanker. En dat kunnen we niet alleen, dus we hebben jouw hulp nodig!

 

“Scheuren” in een Maserati, Mercedes AMG of Ferrari met echte coureurs op het Circuit van Assen. Achterop een Ducati motor stappen bij Rintje Ritsma om het Circuit te verkennen. Over het nabijgelegen militaire terrein crossen in een “Bushmaster’, Sandbuggy, Bowler Wildcat of echte Dakartruck. Een helikoptervlucht maken, in een politieboot varen, vissen, zelf een kart besturen, spelletjes doen met de Politie, Brandweer, ANWB. Maar ook voor de kleintjes is er genoeg te doen: een draaimolen, springkussen, schminken, trapauto’s besturen, interactieve spelletjes doen. Voor de dames is er zelfs een speciale Women City waar ze nagels en make-up kunnen laten verzorgen.

 

Er is zo veel te doen dat de dag soms te kort is om aan alles mee te kunnen doen. Komende Circuitdag vindt plaats op woensdag 18 juli 2018 en we kunnen nog wat vrijwilligers gebruiken!

 

 

Wil jij als lid van B2B hierbij zijn en heb je nog plek in je agenda op deze datum? Volg; Marcel Kroeze, Rick Wilbers, Jorieke Jansen-Koenderink, Quinten ten Broeke, Maik Jansen en Ton Klaassens en zorg dat ook jij je steentje bijdraagt!

 

Kun je er niet zelf bij aanwezig zijn, maar wil je wel geld doneren aan de stichting?

 

Maik Jansen zal met zijn Mercedes-Benz C63 S AMG kinderen rondracen over het circuit. Je kunt Maik hiervoor sponsoren en elke euro gaat rechtstreeks naar de stichting die deze gelden 100% gebruikt voor de gezinnen. Doneren kan via https://againstcancer.nl/coureur-overzicht-2018/?view=detail&q=2581&f=0   

 

Quinten ten Broeke zal met zijn Peugeot 206 rally van Ten Broeke Rallysport rondracen over het circuit. Zijn rondes zijn te sponsoren via  https://againstcancer.nl/coureur-overzicht-2018/?view=detail&q=2587&f=0

 

Ton Klaassens

+31 6 36329470

deputy-chairman@againstcancer.nl
http://againstcancer.nl/wp-content/uploads/2013/01/AGA_logo_DEF_RGB1.png
                          
     Secretariaat: Ruimtesonde 9, 3824 MZ Amersfoort
     +31 6 45 518980
     www.againstcancer.nl
     Iban NL25 RABO 0119 3696 48