Vrijwel direct meer conversie via nieuwe website Mail-me-nu.nl

Vrijwel direct meer conversie via nieuwe website Mail-me-nu.nl

‘Beter gevonden worden, logische navigatie, pakkende teksten, meer conversie… allemaal redenen om te kiezen voor een nieuwe website voor Mail-me-nu.nl, zo vond Ellen te Riele. ‘Dat was even wat anders; nadenken over eigen doelen, doelgroepen en een website die daar dan het best bij past’, geeft ze toe. ‘Want dat is immers iets, waar ik juist ándere ondernemers graag mee help.’

Ze vond ik in Stefan Katalanc van Crossmedia House een prima sparringpartner en webbouwer. ‘Zij bouwden een website die nú al meer conversie oplevert. Iets was we samen bereikten door inzet van moderne techniek in combinatie met goede SEO-teksten. Ik ben blij met het resultaat en gelet op de vele positieve reacties, betekende dit voor Mail-me-nu.nl een vliegende start van het nieuwe jaar.’ Ervaar het zelf en bekijk: https://www.mail-me-nu.nl/