Wineble

Rita Despotovic

Wij, Rita Despotovic en Angela Morsink zijn eigenaar van het bedrijf Wineble wijn, party’s en meer…
Wij richten ons o.a. op het organiseren van WIJNPROEVERIJEN bij mensen thuis. Maar ook bij bedrijven op locatie, o.a. voor een personeelsfeestje of bv. als activiteit met uw relaties.

Ons motto: WIJN MET EEN GLIMLACH!
Een wijnproeverij/wijnparty van Wineble betekent: lekker kijken, proeven, snoepen en ontdekken. Maar bovenal genieten en plezier hebben met elkaar. Wij schenken wijnen uit de Balkan landen en serveren bijpassende hapjes. We vertellen alles wat je weten wilt over de techniek van wijnproeven en ook over de wijnen. Ook geven we handige tips.
Al met al is het een gezellig uitje. Aan het eind van de presentatie bestaat de mogelijkheid om de geproefde wijnen te bestellen.

Eén van onze doelstellingen is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met, en te laten genieten van goede, lekkere en betaalbare kwaliteitswijnen. Een andere doelstelling is om Balkan wijnen meer onder de aandacht te brengen bij het grote publiek.

Wineble heeft een website waar je uitgebreider kennis kunt maken met ons. Verder hebben we een WEBSHOP om o.a. onze wijnen en cadeaupakketten te bestellen. Altijd inkopen met hoge korting?
Dat kan bij Wineble door middel van ons unieke STAMGAST-CONCEPT!
(zie onze site) Het hele jaar door kun je bij ons terecht voor een RELATIEGESCHENK / CADEAUPAKKET.
Maar ook voor EINDEJAARSGESCHENKEN. Wij zullen altijd ons best doen om onze klanten op maat te bedienen. Voor zowel een WIJNGESCHENK als een TRADITIONELE KERSTPAKKET willen we je graag adviseren.
Neem gerust contact op en al na gelang je wensen kunnen we voor jou een persoonlijk pakket samenstellen. Of het nu gaat om twee pakketten of om meer dan honderd, iedereen is welkom bij Wineble!

Op de hoogte blijven van alle activiteiten van Wineble:
Meld je aan via onze website voor onze maandelijkse nieuwsbrief en like onze facebook pagina.

Wilt je ons beter leren kennen en/of meer informatie o.a. over onze proeverijen of over ons unieke stamgast-concept, neem gerust contact op!

www.wineble.com | info@wineble.com | 06 27 31 79 51 | 06 52 77 82 95

Wineble

Wolfkaterweg 34
7554 PM Hengelo
Telefoonnummer: 06 27 31 79 51
E-mailadres: rita@wineble.com

www.wineble.com