Tijhuis Totaalinrichting

Raymond Tijhuis

Tijhuis Totaalinrichting BV

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een ruime ervaring in het inrichten en stofferen van diverse ruimtes. Reeds vele jaren verzorgen wij het gedeeltelijke en/ of totale interieur van onze klanten. Korte communicatielijnen, één aanspreekpunt, laagdrempeligheid, goede service en het nakomen van afspraken zijn onze kernwoorden.

Tijdens de inventarisatie horen wij graag uw wensen en eisen. Wij vertellen u de voornaamste kenmerken van de door u gevraagde producten. Elk advies heeft voor- en/of nadelen. Wanneer een project of levering als opdracht aan ons is gegund, doen wij ons uiterste best om het proces vloeiend te laten verlopen.

Wij streven ernaar om de eventuele overlast voor de uiteindelijke gebruikers tot een minimum te reduceren. De dagelijkse gang van zaken moet niet of zo min mogelijk verstoord worden door onze werkzaamheden. De eerder gemaakte en vastgelegde afspraken tussen opdrachtgever en ons zijn hiervoor bepalend. Goede afstemming op basis van korte lijnen en flexibiliteit is van belang.

Ons bedrijf is gevestigd in Hengelo. Hengelo ligt centraal in Twente. Dichtbij Almelo, Enschede en Oldenzaal. Wij beschikken over een uitgebreide showroom waar u op afspraak terecht kunt. De diverse mogelijkheden voor uw project kunnen hier uitgebreid besproken worden en de diverse producten laten wij u graag zien.

Om een goed en helder beeld te krijgen van het project gaat de voorkeur uit naar een locatiebezoek, zodat er een optimaal wensen- en eisenpakket opgesteld kan worden. Vervolgens komen wij met een goed onderbouwd voorstel.

Raymond Tijhuis
Wegtersweg 51
7556 BP Hengelo
074-8200310
www.tijhuistotaalinrichting.nl

Tijhuis Totaalinrichting

Wegtersweg 51
7556 BP Hengelo
Telefoonnummer: 074 - 8200310
E-mailadres: r.tijhuis@tijhuistotaalinrichting.nl

www.tijhuistotaalinrichting.nl