Installatiebedrijf Ten Dam

Frank Volkerink

Het bedrijf
Met ruim 30 jaar ervaring is Ten Dam uitgegroeid tot een specialist op het gebied van elektro en loodgieterswerkzaamheden en een ijzerwaren winkel. Met een team van 30 medewerkers worden de vele vaste klanten variƫrend van particulieren tot bedrijven, van vast onderhoud tot nieuwbouw ontzorgt.

Het complete pakket

Elektro installaties - Brandmelding - Noodverlichting - Netwerk - Agrarische sector - Ventilatie/luchtbehandeling - Intercom - Camera beveiliging - Duurzaam - MVO - Sanitair - Warmtepompen - CV ketels - Gasleiding - Waterleiding - Afvoeren vuilwater en schoonwater - Zink - Koper - Dakbedekking - Onderhoudscontracten - Oplaadpalen elektrische auto's - Zonnepanelen - Inbraak beveiliging

Klantgerichtheid
Service en een persoonlijk contact met de klant staan hoog in het vaandel bij Ten Dam. Het is dan ook niet zonder reden dat Ten Dam haar klanten bijvoorbeeld een 24-uurs service biedt in geval van calamiteiten en zelfs de kleinste reparatie met plezier en zorg uitvoert. Ook de eerder genoemde service zoals het archiveren van tekeningen, zodat een probleem snel achterhaald kan worden is daarbij van belang. Het allerbelangrijkste is echter de mentaliteit van het team. Zij zijn het die in een hecht teamver-band zorgen voor een goed eindresultaat voor de klant in een prettige samenwerking.

Vernieuwingen
In een zich nog altijd flink ontwikkelende branche, waarin steeds geavanceerdere technieken zoals domotica aan de orde van de dag zijn, zal Ten Dam een open oor en oog houden voor gewenste vernieuwingen, Wat dat betreft gaat ze verder op de al 30 jaar geleden ingeslagen weg, die er ook voor de toekomst rooskleurig uitziet. Immers er worden steeds grotere en complexere installaties gevraagd, terwijl ook de vervangingsmarkt steeds meer opdrachten oplevert.

Kijk voor meer info op http://www.tendamdelden.nl

Installatiebedrijf Ten Dam

de Eiken 1
7491 HP Delden
Telefoonnummer: 074-3777077
E-mailadres: info@tendamdelden.nl

www.tendamdelden.nl