Mulder

Bas ter Avest

Aannemersbedrijf Mulder is opgericht in 1963.
Destijds, nog onder de naam Vossebeld-Mulder, heeft zij de fundamenten gelegd voor een degelijk en veelzijdig aannemersbedrijf dat het thans is. Wij als Mulder Aannemersbedrijf zijn werkzaam in verschillende disciplines van de bouw. Wij opereren zowel op de particuliere als de zakelijke markt.

Op de particuliere markt houden wij ons hoofdzakelijk bezig met woningbouw, verbouw/ onderhoud en renovatie. Op de zakelijke markt zijn wij onder andere actief in de agrarische sector, het bouwen van  bedrijfshallen en het realiseren van utiliteitspanden.

Vanaf het ontwerp tot en met de oplevering draagt Mulder aannemersbedrijf de zorg voor een goede begeleiding en staat zij u terzijde met vakkundig en  betrouwbaar advies. Kort samengevat: Mulder aannemersbedrijf is een bedrijf dat vrijwel alle  disciplines binnen de bouw kan uitvoeren en verzorgen. Ons streven is een vast klantenbestand op te bouwen/ uit te breiden voor lange termijn. Een terugkerende klant is tenslotte een tevreden klant, en tevens een bevestiging van goed afgeleverd werk.

Mulder

Engelbertsweg 7
7554 SN Beckum
Telefoonnummer:
E-mailadres: bas@aannemersbedrijf-mulder.nl

www.aannemersbedrijf-mulder.nl