Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice

Christel te Velthuis

*Onze stem is uw visitekaartje en wij helpen u bij het vertalen van uw boodschap naar een andere taal!

Vertalen
Wij zijn o.a. een vertaalbureau gevestigd in Haaksbergen en wij helpen bedrijven en particulieren bij het vertalen van teksten naar de gewenste taal. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan technische brochures, juridische documenten of een website vertaling.

Tolken
Wanneer u op zoek bent naar een tolk, verzorgen wij deze graag! De tolk kan ingezet worden voor o.a. een vergadering, presentatie of bijeenkomst. Dit kan bij u op locatie plaatsvinden, maar ook telefonisch of via Skype. U kunt voor vrijwel alle talen bij ons terecht, zowel voor tolkopdrachten als vertaalopdrachten en wij werken alleen met be├źdigde vertalers en tolken zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Telefoonservice
Met onze telefoonservice kunnen wij uw inkomende gesprekken beantwoorden met uw eigen bedrijfsnaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de telefoon. U kunt er voor kiezen om alle inkomende gesprekken door ons te laten beantwoorden of alleen de inkomende gesprekken wanneer u zelf niet in staat bent de telefoon te beantwoorden. Uw relaties worden allemaal persoonlijk te woord gestaan en u krijgt rust in uw onderneming. Vooral wanneer u er zelf niet aan toe komt om de telefoon te beantwoorden in drukke periodes, is het inschakelen van onze telefoonservice een goede uitkomst.

Onze telefoonservice is ook beschikbaar in het Duits en Engels. Als u bijvoorbeeld Duits- of Engelstalige klanten, cli├źnten of relaties heeft, kunnen wij hen op de juiste manier te woord staan.

Daarnaast verhuren wij verschillende vergader-/ trainingsruimtes en verzorgen wij trainingen (bijvoorbeeld Duits en Engels zakelijk) en bijlessen (Engels, Duits en Nederlands) voor scholieren.

Bezoek ook onze website voor meer informatie en neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Jalloh tolk-, vertaal- en telefoonservice

Bouwstraat 8
7483 PA Haaksbergen
Telefoonnummer: 0535730580
E-mailadres: info@jallohtvt.nl

www.jallohtvt.nl