Haafkes, Nijkamp & Van Gurp Advocaten

Ernest Nijkamp

U zoekt raad?

Iedereen heeft (ongemerkt) dagelijks te maken met het recht. Aan elke beslissing en elke handeling zitten wel juridische aspecten. In geval van een conflict is het goed om specialisten bij de hand te hebben die u met raad en daad terzijde staan. Niet alleen als u in een conflict verzeild raakt, maar juist ook om een conflict te voorkomen. Die specialisten vindt u bij Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten.

Compact en trefzeker
Door onze compacte en geoliede organisatie kunnen wij snel, kostenbewust en trefzeker voor u werken. De contacten met onze cliënten worden gekenmerkt door persoonlijke betrokkenheid en vakkundigheid in een professionele, informele sfeer.

Ons werkgebied bestaat uit juridisch advies en procesvoering ten behoeve van het bedrijfsleven (met name het MKB), de non-profitsector en particulieren.


Ernest Nijkamp
Ernest Nijkamp heeft zijn klanten, sommigen al meer dan 20 jaar, vooral onder het MKB. Hij is ruim 36 jaar advocaat en gespecialiseerd in het contractenrecht en aansprakelijkheidsrecht. Hij houdt zich ook bezig met vastgoed en incasso’s.

Overige Rechtsgebieden van Haafkes Nijkamp & Van Gurp Advocaten:
Arbeidsrecht en sociale zekerheid, , incasso, insolventierecht, ondernemingsrecht, personen- en familierecht en mediation, strafrecht.
Bezoekadres:
Enschedesestraat 60, 7551 EN Hengelo
Postbus 171, 7550 AD Hengelo
T: 074-2421832
F:074-2915775
E: e.nijkamp@hnvg.nl

Bezoek ook onze website: www.hnvg.nl
En kijk naar de aanbevelingen van enkele cliënten op mijn LinkedIn pagina!

Haafkes, Nijkamp & Van Gurp Advocaten

Enschedesestraat 60
7551 EN Hengelo
Telefoonnummer: 074-2421832
E-mailadres: e.nijkamp@hnvg.nl

www.hnvg.nl