AST Vriezenveen

Kelly Schröer

AST JOUW TOTAALPARTNER!

AST Vriezenveen is de hoofdvestiging van de AST Groep. Met het brede assortiment producten en diensten is AST jouw totaalpartner. En dan niet alleen op het gebied van automotive zoals trekhaak montage of een airco check, maar ook op het gebied van telefoons, televisies en ritregistratie.

De winkels van AST zijn compleet uitgeruste autoshops waar automobilisten maar, ook motorrijders en camperrijders op hun wenken bediend worden. Van onderhoudsmiddelen, car audio en navigatie tot telecom, beveiliging en autozitjes: de klant vindt het bij AST. Een logische routing en overzichtelijke presentatie per productgroep maakt het voor de klant gemakkelijk datgene te vinden wat hij zoekt binnen elke vestiging.

De medewerkers zijn deskundig en worden met diverse trainingen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de branche, zodat de kennis van de producten optimaal is. Onder het genot van een kop koffie helpen de medewerkers jou met het maken van de juiste keuze voor producten die je zoekt. Of het nou gaat om een fietsendrager, audio upgrade of trekhaak, onze medewerkers weten je zo te adviseren dat je met een brede glimlach tevreden AST verlaat.

Iedere AST vestiging heeft de beschikking over een professioneel inbouwstation, eigen monteurs voor de inbouw van alle apparatuur en een werkplaats voor onderhoud en reparaties. De monteurs zijn allemaal hoogwaardig opgeleid en elke vestiging is in het bezit van een SCM certificering. Daardoor kan elke AST vestiging een alarmsysteem inbouwen welke voldoet aan de eisen die door verzekeraars worden opgesteld.

AST Vriezenveen

Nieuwe Daarlerveenseweg 11
7671 SK Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546-566664
E-mailadres: kelly@ast-groep.nl

www.ast-vriezenveen.nl