Kom darten met Jelle Klaasen! 20 November @Autolease Twente in Hengelo

Kom darten met Jelle Klaasen! 20 November @Autolease Twente in Hengelo

Kom darten met Jelle Klaasen

Op dinsdag 20 november organiseert Autolease Twente voor haar klanten een dartclinic. Onder begeleiding van professioneel darter Jelle Klaasen leer je jouw skills verbeteren. Je krijgt de kans om onderling wedstrijden te spelen. De beste speler speelt aan het eind van de avond de finale tegen Jelle. Behalve eeuwige roem ligt er voor de winnaar een set pijlen en wedstrijdshirt van Jelle klaar.

Dartclinic: leer van een pro

Drie pijltjes en een dartbord, meer heb je niet nodig. Maar hoe leer je echt goed gooien? Is het slechts een kwestie van mindset of komt er techniek bij kijken? Hoe weten die gasten op tv zo razendsnel wat ze nog moeten gooien? Tijdens de dartclinic op 20 november geeft Jelle Klaasen antwoord al jouw vragen. Daarnaast krijg je praktische tips om jouw skills te verbeteren.

 

 

 

 

Over Jelle Klaasen

Jelle Klaasen won in 2006 op 21-jarige leeftijd Lakeside. Hij kroonde zich daarmee tot de jongste wereldkampioen darts ooit. Sindsdien is hij professioneel darter en heeft hij de grote wens om nog een wereldtitel aan zijn erelijst toe te voegen. Autolease Twente steunt hem als trotse sponsor.

Geef je nu op voor de dartclinic

Laat jij een onvervalste “Oooone-hundred-and-eighty!” door de speakers schallen? Of heb je gewoon zin in een gezellige avond met een potje darts? Geef je dan nu op voor de Autolease dartclinic op 20 november. Let op: er zijn slechts een paar plekken beschikbaar.

Liever alleen toeschouwer?

Uiteraard ben je ook dan van harte welkom. Graag zelfs! Darts is namelijk pas echt gezellig met publiek. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er een gezellige avond van.

Datum:             20 november 2018
Tijd:                  20.00 – 22.00 uur (inloop v.a. 19.30 uur)
Locatie:            Autolease Twente, vosboerweg 5 Hengelo

 

Inschrijving dartclinic Jelle Klaassen

Er zijn slechts beperkte plekken beschikbaar voor de dartclinic. Uiteraard is iedereen ook van harte welkom als toeschouwer. Geef je voorkeuren op en kijk op onze website www.autoleasetwente.nl bij Nieuws & Acties en schrijf je snel in.

 

Tot ziens.!