Donderdagavond 18 oktober “Karting Against Cancer” op Kartbaan Oldenzaal! Doe je mee?

Donderdagavond 18 oktober “Karting Against Cancer” op Kartbaan Oldenzaal! Doe je mee?

Dit netwerkevent en tevens inzamelingsactie voor de stichting “Against Cancer” wordt georganiseerd door Mark NiemeijerMaurice Kruse en Ton Klaassens, drie ondernemers uit Oost-Nederland.

 

Het doel van het event is naast een hele leuke race avond met karts, geld inzamelen voor stichting Against Cancer. Geld waarmee de stichting “Against Cancer” gezinnen, waarvan een kind is getroffen door kanker, een onbezorgde vakantie kan aanbieden.

 

Met maar liefst 20 (bedrijfs)teams willen we dit jaar in een 1-uurs race, op Kartbaan Oldenzaal, met elkaar strijden om de Karting Against Cancer Wisselbokaal. 20 teams die gemiddeld uit 3 tot 6 personen bestaan, kunnen een half uur trainen op kartbaan Oldenzaal en de baan op deze wijze verkennen. Na een half uur trainen mag de snelste coureur uit elk team de kwalificatie rijden.

 

Om 20:30 uur gaat de race van start en een uur lang zal er gestreden worden om de felbegeerde wisselbokaal! Met 3 verplichte wissels is teamwork ook erg belangrijk.

 

Deelname kost 325,00 per team, je ontvangt daarvoor 8 consumptiemunten per team en deelname aan de race. Deze race staat garant voor een avond plezier met je collega’s en aan het einde van de avond een mooi bedrag dat we per cheque kunnen overhandigen aan de stichting “Against Cancer”.

 

  • Wat? “Karting Against Cancer Oldenzaal 2018”
  • Wanneer? Donderdag 18 oktober 2018, vanaf 18.30 uur
  • Waarom? Om een gezellig te netwerken en om geld in te zamelen voor het goede doel
  • Waar? Kartbaan Oldenzaal, Bornsedijk 86 Oldenzaal
  • Hoe? Om nu al zeker te zijn van deelname, maak z.s.m. 325,00 over naar NL03 INGB 0705 4134 54 BMW Niemeijer o.v.v. “Karting Against Cancer + teamnaam” . Deelname zal geschieden op volgorde van inschrijving.

 

 

Namens de organisatie,

 

Mark Niemeijer, Maurice Kruse en Ton Klaassens